Dansk Sygeplejeråds Fagkongres 2020 -

Vil du være med til at sætte retning for sygeplejerskers rolle i fremtiden? Så tag med til Dansk Sygeplejeråds Fagkongres 8. dec på ODEON i Odense.

OBS: Pga. Covid har HB besluttet at Fagkongressen udskydes til den 22. sept . 2021. Vil du gerne deltage på Fagkongressen så tilmeld dig her

 

På Fagkongressen tager vi et kig ind i fremtiden, får inspiration og debatterer vores fag og de udfordringer, vi skal været rustet til at håndtere. 

Alle de input vi får under Fagkongressen vil indgå i udarbejdelsen af en professionsstrategi, som skal medvirke til, at vi som sygeplejersker selv er med til at definere, hvor sygeplejeprofessionen skal være i fremtiden.

 

 

Fagkongressen afholdes: 

Tirsdag den 8. dec kl. 9.30-17.00 på

ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C. 

 

Ankomst og morgenmad fra kl. 8.30

 

 

Tilmeld dig senest den 6. nov

Klik her og tilmeld dig 

 

Vær opmærksom på, at din tilmelding ikke er bekræftet før du modtager en bekræftelse pr. mail. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og der er begrænset antal pladser. 

 

Du kan deltage gratis som medlem. Din leder kan ikke søge om tabt arbejdsfortjeneste, men vi dækker dine transportudgifter. Læs mere her. 

 

 

Har du spørgsmål? 

 

Er du velkommen til at kontakte kursus- og konferenceteamet i DSR Kvæsthuset på mail kursusadm@dsr.dk eller tlf. 4695 4395.  

 

 

 

DSR-C - Sankt Annæ plads 30 - 1250 - København K - 46954395 - kursusadm@dsr.dk