Tilmelding

Klik her og tilmeld dig senest den 6. november. 

 

Vær opmærksom på, at din tilmelding ikke er bekræftet før du modtager en bekræftelse pr. mail. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og der er begrænset antal pladser. 

 

Du kan deltage gratis som medlem. Din leder kan ikke søge om tabt arbejdsfortjeneste, men vi dækker dine transportudgifter. Læs mere om hvordan du bestiller transport nedenfor.

 

 

Tilgå Fagkongressen via App


Efter tilmelding kan du se din tilmelding og holde dig opdateret om programmet for Fagkongressen på Conference Managers App. App'en er gratis og hedder CM Events og downloades i App Store.

 


Bestil din transport til fagkongressen


Dansk Sygeplejeråd dækker din transport til fagkongressen. Du opfordres til at benytte offentlige transportmidler til fagkongressen (standardbilletter til tog og bus):

 

  • Bestil din togbillet

Du kan bestille standard tog hos rejsebureauet Egencia i forbindelse med din deltagelse. For at undgå ventetid, anbefaler vi, at du bestiller din billet snarest muligt.

 

Billetten kan bestilles på følgende tlf.nr.: 7070 8021

 

For at bestille billetten skal du oplyse kontonr. 317106002 samt dit medlemsnummer.

 

  • Kørsel i egen bil

Er du nødsaget til at køre i egen bil for at nå fagkongressens starttidspunkt, bedes du kontakte kursus- og konferenceteamet i DSR Kvæsthuset på mail kursusadm@dsr.dk eller tlf. 4695 4395.

 

Kører du i egen bil opfordrer vi til samkørsel. Du vil få refunderet kilometergodtgørelse efter Statens takster.

 

Udgifter til broafgift refunderes mod vedlagt dokumentation. Det er vigtigt, at du ikke benytter en brobizz men vælger en betalingsbane, så du får den nødvendige kvittering til dokumentation af dine rejseomkostninger.

 

Du kan afregne dine udgifter i forbindelse med deltagelse på fagkongressen via DSR’s hjemmeside www.dsr.dk/rejseafregning.  

 

Vær opmærksom på at ODEON kun har betalingsparkering og der er begrænset antal p-pladser.

 


Har du spørgsmål? 

 

Er du velkommen til at kontakte kursus- og konferenceteamet i DSR Kvæsthuset på mail kursusadm@dsr.dk eller tlf. 4695 4395.  

 

DSR-C - Sankt Annæ plads 30 - 1250 - København K - 46954395 - kursusadm@dsr.dk