AFLYST FH kursus: Fra stress til trivsel 2020

OBS: Kurset er aflyst

 

 

Lidt om baggrund

Stress er en af tidens største udfordringer for det danske samfund og for udviklingen af vores velfærdssamfund.

Der nedsættes tænketanke og kommissioner for at tackle denne udfordring.

 

Fagbevægelsen bør spille en vigtig rolle i løsningen af dette spørgsmål, og udfordringerne bør blandt andet løses ude på den enkelte arbejdsplads i et konstruktivt samarbejde mellem ledelse og tillidsvalgte. Tilbring en dag sammen med en af Danmarks førende stressforskere og bliv opdateret på den seneste viden inden for stress og psykisk arbejdsmiljø og få redskaber, der kan styrke samarbejdet på din arbejdsplads.

 

Du kommer til at arbejde med

Den nyeste stressforskning og sammenhængen mellem trivsel og produktivitet.

Faserne fra stress til trivsel – og hvordan du spotter og håndterer kolleger i mistrivsel.

Redskaber til at skabe robust trivsel på arbejdspladsen.

Værktøjer til at forbedre samarbejdet mellem dig og ledelsen, så I sammen kan knække stresskurven.

Få den stresssygemeldte kollega godt tilbage.

 

Det lærer du

Vi går i dybden med, hvordan du kan øge trivsel, effektivitet og arbejdsglæde samt spotte stress hos dine kolleger i tide og sætte ind med kvalificeret hjælp. Ligeledes klædes du på til at forbedre samarbejdet med ledelsen, så I i fællesskab kan sætte stress, trivsel og produktivitet på dagsordenen. Du får indblik i, hvordan fokus på  kerneopgaven giver mulighed for at forbedre den daglige drift og det psykiske arbejdsmiljø samtidigt.

 

Du bliver forsynet med en række værktøjer, så du som tillidsvalgt selv og sammen med ledelsen kan skabe et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor trivsel, social kapital og produktivitet er i højsædet.

 

Målgruppe

TR, FTR og AMiR

 

 

Tid og sted

Den 21. april 2020

Scandic Sydhavnen, København

 

 

Tilmelding

Udfyld tilmeldingsblanketten og send den senest den 6. januar 2020

 

 

Tildeling af kursuspladser på overbygningskurser

På overbygningskurser vil vi efter sidste tilmeldingsfrist se hvor mange tilmeldinger til kurset, vi har modtaget. Har vi modtaget flere tilmeldinger, end der er plads til på kurset, prioriterer Kredsen tilmeldingerne. 

Cirka en måned efter sidste tilmeldingsfrist, vil du få besked på, om du er optaget på kurset. Senest på dette tidspunkt skal du søge om tjenestefri til både kursusdagene og studiedagene hos din arbejdsgiver.

Ved tilmelding vil du modtage en mail, hvor du kan se, at vi har modtaget din tilmelding til kurset, men vær opmærksom på, at du ikke er optaget på kurset før du modtager en bekræftelse på, at du har fået en plads på kurset.

DSR-C - Sankt Annæ plads 30 - 1250 - København K - 46954395 - kursusadm@dsr.dk