Gå på rejse i sundhedsøkonomiens univers Efterår 2020

Formål

  • At du kan indgå i dialog med interessenterne på din arbejdsplads om at forbedre kvaliteten, patientsikkerheden samt sygeplejerskernes arbejdsvilkår og arbejdsmiljø og kan indgå aktivt i de økonomiske overvejelser på din arbejdsplads både formelt som uformelt. 

Målgruppe og forudsætninger

Du er TR, FTR eller AMiR og er valgt ind i MED- systemet som medarbejderrepræsentant på din arbejdsplads. Du har gennemgået en grunduddannelse i DSR regi.

Du har lyst til at lære mere om budgetter og økonomi i sundhedsvæsenet, og du har gennemført MED-uddannelsen.

Hvilke kompetencer kan du opnå

  • Du bliver bedre til at gennemskue budgetterne på din arbejdsplads.
  • Du får ideer til, hvordan du kan påvirke budgetlægningsprocessen.
  • Du får en større forståelse for, hvordan sundhedspolitik på såvel landsplan som lokalt plan får indflydelse på dine og borgernes forhold.
  • Du bliver bevidst om din rolle i MED-udvalget i forhold til arbejdspladsens økonomiske ramme.

Opbygning og arbejdsmetode

Kurset er et internatkursus på tre dage.

På kurset veksles mellem oplæg, gruppearbejde og plenumdrøftelser der belyser emner fra forskellige interesseperspektiver. Det forventes, at du deltager aktivt og lader dig udfordre af den økonomiske tænkning, samt aktivt overvejer, hvordan du kan realisere din nye viden i forhold til at påvirke arbejdspladsens beslutninger efter kurset.

Klik dig til deltagerprogrammet til 'Gå på rejse i sundhedsøkonomiens univers'.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål til det faglige indhold på kurset, er du velkommen til at kontakte pædagogisk konsulent Karin Fabricius på kaf@dsr.dk.

Ved praktiske spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lone Nielsen fra kursus- og konferenceteamet på kursusadm@dsr.dk.

 

Tildeling af kursuspladser på overbygningskurser

På overbygningskurser vil vi efter sidste tilmeldingsfrist se hvor mange tilmeldinger til kurset, vi har modtaget. Har vi modtaget flere tilmeldinger, end der er plads til på kurset, prioriterer Kredsen tilmeldingerne.

 

Cirka en måned efter sidste tilmeldingsfrist, vil du få besked på, om du er optaget på kurset. Senest på dette tidspunkt skal du søge om tjenestefri til kursusdagene hos din arbejdsgiver.

 

Ved tilmelding vil du modtage en mail, hvor du kan se, at vi har modtaget din tilmelding til kurset, men vær opmærksom på, at du ikke er optaget på kurset før du modtager en bekræftelse på, at du har fået en plads på kurset.Tid og sted

D. 29. september - 1. oktober, Hotel Park, Middelfart

DSR-C - Sankt Annæ plads 30 - 1250 - København K - 46954395 - kursusadm@dsr.dk