Møde i SLS´nationale bestyrelse februar 2020

Den nationale bestyrelse, forkortet NB, består af forretningsudvalget og alle lokalformænd. Vi opfordrer dog alle SLS’ lokalbestyrelsesmedlemmer til at deltage på møderne.

 

Den nationale bestyrelse, også kaldet SLS-Bestyrelsen, er Sygeplejestuderendes Landssammenslutnings øverste myndighed mellem årsmøderne. Det er den nationale bestyrelse, der koordinerer SLS samlede arbejde med de indsatsområder, som årsmødet har vedtaget. Bestyrelsen drøfter også nye tiltag og kampagner og organisationens ve og vel.

 

Derudover er møderne i SLS’ nationale bestyrelse også en anledning til at styrke fællesskabet og dele erfaringer på tværs af aktive sygeplejestuderende i hele landet.

 

Hvem kan deltage?

SLS’ nationale bestyrelsesmøder er åbne for alle SLS’ medlemmer, men henvender sig primært til SLS’ lokalbestyrelsesmedlemmer og forretningsudvalg.

 

I SLS’ nationale bestyrelse har alle lokalformænd og forretningsudvalget stemmeret. Hvis lokalformanden er forhindret i at deltage, får lokalnæstformanden stemmeretten på vegne af lokalbestyrelsen. Kan lokalnæstformanden heller ikke deltage, kan lokalbestyrelsen tildele stemmeretten til et lokalbestyrelsesmedlem.

 

Tid og sted

Bestyrelsesmødet afholdes fra lørdag d. 1.2.20 kl. 9:00 til søndag d. 2.2.20 kl. 15:00. Kommer du langvejs fra, er der dog mulighed for at overnatte fra om fredagen. Værtslokalbestyrelsen vil være til stede på skolen fra kl. 18:00.

 

Bestyrelsesmødet afholdes påProfessionshøjskolen Absalon, Ingemannsvej 17, 4200 Slagelse.

 

Overnatning og forplejning

Vi overnatter på skolen, så du skal selv medbringe sovepose, hovedpude, liggeunderlag mv. Der er mulighed for at gå i bad på skolen.

 

Der vil være aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag og morgenmad og frokost søndag.

 

Udgifter og transport

SLS’ nationale bestyrelsesmøder er gratis at deltage i for alle lokalbestyrelsesmedlemmer. SLS betaler også transporten, men du skal selv bestille billetterne.

 

Klik her, for at læse mere om transport til nationale bestyrelsesmøder (kræver login) (https://dsr.dk/lb-guiden/nationalt/transport-til-sls-nationale-bestyrelsesmoeder)

 

Det letteste er at bestille tog/bus-biletter hos SLS og Dansk Sygeplejeråds rejseagentur Egencia på tlf. 70708021 eller customer_service@egencia.dk (emnefelt: togsalg). Når du kontakter Egencia skal du huske at oplyse arrangementsnavnSLS nationalt bestyrelsmøde (+måned) + aktivitetsnummer (316101003).

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest fredag d. 24.01.20, kl. 12:00 her på siden.

 

Særligt for lokalformænd: Er du og lokalnæstformanden forhindret i at deltage, skal du huske at sende en mail til sls@dsr.dk med, hvem fra jeres lokalbestyrelse, der har fået tildelt stemmeretten. Deltager ingen fra jeres lokalbestyrelse, skal du huske at sende en skriftlig orientering om status i lokalbestyrelsen til sls@dsr.dk hurtigst muligt.

 

Yderligere information og spørgsmål

Har du spørgsmål til bestyrelsesmødet, tilmelding eller transport, kontakt SLS-sekretariatet på sls@dsr.dk.

 

SLS - Sankt Annæ plads 30 - 1250 - København K - 46954395 - kursusadm@dsr.dk