Kom og hør om APN-uddannelsen i Danmark

Styregruppen for APN-projektet (otte kommuner og Aarhus Universitet) inviterer i samarbejde med Dansk Sygeplejeråd til informationsmøder i hele landet.

 

På mødet kan du blandt andet få svar på, hvordan APN-uddannelsen er skruet sammen, og hvordan den opnår en høj grad af klinisk og praksisnær tilknytning. Du kan også få svar på, hvilke funktioner APN-sygeplejersken forventes at varetage, og hvordan borgerne vil opleve forskellen.

 

Program

 

Kl. 17.30

Mulighed for en salat m. brød ved ankomst

 

kl. 18.00

Velkomst ved kredsformand Helle Dirksen, Dansk Sygepleråd Kreds Sjælland

 

Hvorfor APN-sygeplejersker i kommunerne? Hvad vil vi opnå på borgernes vegne? Oplæg v. repræsentanter fra en eller flere af de deltagende kommuner.

 

APN – præsentation af indhold, optagelseskrav, ansøgningsfrist, mulighed for at læse på deltid samt udbud i både Aarhus og Emdrup. Oplæg v. Aarhus Universitet.

 

Uddybning af APN-rollen i kommunerne. Forventet funktionsbeskrivelse, vilkår, effekt m.v. Oplæg v. repræsentant fra en af kommunerne samt nogle APN-studerende.

 

Debat og spørgsmål.

 

kl. 20.00

Afrunding og tak for i dag

 

 

 

Hvor og Hvornår


Mandag den 20. januar 2020 kl. 17.30-20.00

Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland

Møllevej 15

4140 Borup

 

 

Tilmelding

 

Tilmeld dig senest den 17. januar 2020. Du kan tilmelde dig i topmenuen under "Tilmelding"

Ved for få tilmeldinger kan arrangementet blive aflyst.

 

Læs mere om APN og den kommunale udviklingsproces på www.apnidanmark.dk samt om APN-uddannelsen på kandidat.au.dk/sygepleje

Kreds Sjælland - Møllevej 15 - 4140 - Borup - 70211664 - sjaelland@dsr.dk