Job, familie, børn - at få det til at hænge sammen - Nykøbing F

"Lola Jensens foredrag var helt fantastisk. Den sprudlende energi tog næsten pusten fra os alle, og hendes meget levende måde at 'udstille' Familien Danmark på var helt suveræn. Sjældent har vi grinet så meget af os selv så længe. Et formidabelt show med mening i." har en tidligere deltager udtalt om Lola Jensens foredrag.

 

Kom til et spændende, konstruktivt og sjovt oplæg med familierådgiver Lola Jensen.

Ofte bliver hverdagen i en børnefamilie stressende. Ikke kun derhjemme, men også på arbejdspladsen. Nogle ting skal bare ordnes i hverdagen, men behøver ikke være trist, træls og udmattende. Mød din hverdag med en mere positiv indstilling, så vil du opleve en fornyet glæde, både ved dit arbejde men også i familien derhjemme. Det er dog noget, som man skal lære, og Lola giver dig de gode råd, så "næsten" hver dag, bliver en fantastisk dag.

Det er ikke mange, der som Lola Jensen rammer deltagernes ømme punkter, og samtidig leverer realistiske råd til, hvordan hverdagen kan ændres til det bedre.

 

Foredragsholder

 

Lola Jensen er uddannet socialpædagog fra 1980. De første to år efter uddannelsen arbejdede hun i en børnehave og dernæst to år på et behandlingshjem for børn med sociale problemer. De sidste 30 år har hun arbejdet som familievejleder i børnefamilier.

 

Tilmelding og forplejning

 

Tilmelding til arrangementet klik her

 

Ved færre end 20 tilmeldinger aflyses arrangementet.

 

Fra kl. 15.15 vil der være sandwich, vand, kaffe/te og frugt.

 

Afholdelsessted

 

Nykøbing F Sygehus, Personalekantinen

Fjordvej 15, Indgang B-10

4800 Nykøbing F

Kreds Sjælland - Møllevej 15 - 4140 - Borup - 70211664 - sjaelland@dsr.dk