SLS Lokalbestyrelsestræf

Hvordan kan du som aktiv i SLS gøre en forskel for fremtidens sygeplejestuderende på dit uddannelsessted?

 

I december afholder Sygeplejestuderendes Landssammenslutning lokalbestyrelsestræf (LB-træf), hvor aktive fra hele landet kan mødes, lære af hinanden og blive inspireret til, hvordan man kan være med til at gøre en forskel for sygeplejestuderende ude på uddannelsesstederne. Programmet for dagen vil bl.a. byde på lærerige workshops, SLS-speed-dating, spændende oplægsholdere og til slut et brag af en julefrokost.

 

Programmet kommer til at være inddelt i tre forskellige blokke og bliver offentliggjort senere:

 

  1. Blok: Workshops

Workshops skal give aktive SLS’ere praktiske værktøjer til arbejder i SLS. Formålet med workshops er, at aktive vil få konkrete produkter med hjem til arbejdet i egen lokalbestyrelse.

 

  1. Blok: SLS-Speed-dating

SLS-Speed-dating vil give aktive mulighed for at få inspiration til aktiviteter, der kan afholdes ude på uddannelsesstederne. Speed-datingen vil bestå af kortere sessioner, hvor aktive SLS’ere fortæller om deres erfaringer med afholdelse af fx ”Praktik Parat”, Medicinregningscafé og meget mere.

 

  1. Blok: Offentliggørelse af resultater fra organisationsudviklingsprojektet

SLS har de sidste mange måneder være genstand for organisationens store organisationsudviklingsprojektet, og nu er resultaterne endelig klar til at blive offentliggjort. Udover undersøgelsens resultater vil der også blive præsenteret konkrete anbefalinger, der kan få SLS endnu tættere på målet om at være ”Danmarks mest indflydelsesrige studenterorganisation”.

 

Julefrokost

Lokalbestyrelsestræffet slutter af med et brag af en julefrokost, hvor der vil være mulighed for at skabe netværk på tværs af lokalbestyrelser, socialt samvær samt fejring af vores stærke faglige fællesskab i SLS. Der vil blive serveret alkohol til julefrokosten. Hvis du/din lokalbestyrelse/din region ønsker at bidrage med et indslag til julefrokosten, kan du kontakte næstformanden i SLS på mail sls-naestformand@dsr.dk.

 

I SLS glæder vi os til at se alle aktive SLS’ere til en dag i fællesskabets tegn, hvor der vil være mulighed for at blive endnu bedre til at tale de sygeplejestuderendes sag.

 

  

Hvem kan deltage?

Lokalbestyrelsestræf er åbent for alle, der er aktive i SLS’ lokalbestyrelser.

 

Tid og sted

Lokalbestyrelsestræf finder sted lørdag d. 14. december 2019 kl. 11.00 og søndag d. 15. december kl. 11.

 

Lokalbestyrelsestræffet afholdes på UCL Vejle, Vestre Engvej 51C, 7100 Vejle.

 

Overnatning og forplejning

Vi overnatter på skolen, så du skal selv medbringe sovepose, hovedpude, liggeunderlag mv. Der er mulighed for at gå i bad på skolen. Overnatning sker i kønsopdelte sovesale.

 

Der vil være frokost og aftensmad om lørdagen og morgenmad søndag til dem, der overnatter.

 

Udgifter og transport

Ved deltagelse i lokalbestyrelsestræf skal du bruge samme vejledning til transport som til SLS’ nationale bestyrelsesmøder. Dvs. at SLS betaler transporten, men du skal selv bestille billetterne.

 

Klik her, for at læse mere om transport til LB-træffet (kræver login) (https://dsr.dk/lb-guiden/nationalt/transport-til-sls-nationale-bestyrelsesmoeder)

 

Det letteste er at bestille tog/bus-biletter hos SLS og Dansk Sygeplejeråds rejseagentur Egencia på tlf. 70708021 eller customer_service@egencia.dk (emnefelt: togsalg). Når du kontakter Egencia skal du huske at oplyse rejseplan, medlemsnummer, kontonummer: 2218442-5031030 og informere om, at skal bestille ung-billetter.

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest tirsdag d. 26. november kl. 12:00 her på siden.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til lokalbestyrelsestræffet, tilmelding eller transport, kontakt formanden for SLS på sls-naestformand@dsr.dk

 

 

Tid og sted

UCL Vejle, Vestre Engvej 51C, 7100 Vejle.

Fra lørdag d. 14. december kl. 11:00

Til søndag d. 15. december kl. 11:00

 

Tilmeldingsfrist: d. 26. november kl. 12:00

  

Pris

Medlemspris: Gratis

 

Arrangør: SLS

Målgruppe: Studerende

SLS - Sankt Annæ plads 30 - 1250 - København K - 46954395 - kursusadm@dsr.dk